Понеділок, 30 Вересня, 2024

Четверта перемога "Тампи-Бей Лайтнінг" завершила фінальну серію Східної конференції Національної хокейної ліги проти "Нью-Йорк Рейнджерс".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

НХЛ, Східна конференція, плей-офф, фінал, 6-й матч

"Тампа-Бей" – "Рейнджерс" – 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Шайби: Стемкос, 30:43, 53:28 – Ватрано, 53:07

Змарнувавши кілька нагод у перші півгодини поєдинку, "Блискавки" відкрили рахунок у середині другого періоду. Це Стемкос підхопив шайбу в центрі майданчика, протягнув до правого борту й несподівано кинув з-під оборонця прямісінько в кут воріт.

"Рейнджерс" зуміли відігратися за 7 хвилин до сирени. Нью-йоркцям вдалося реалізувати більшість зусиллями Ватрано – форвард зіграв на підборі після вкидання і потужно пробив під стійку. Та вже за 20 секунд "Тампа" відновила статус-кво – Стемкос із другої спроби забив Шестьоркіну на межі фолу, чи то вибиваючи шайбу з пастки воротаря, чи то рукою після того, як росіянин випустив "диск".

Фінальний штурм із виходом шостого польового "Рейнджерс" не вдався. "Синьосорочечники" розкішно розпочали серію, здобувши дві перемоги з позиції андердога. Проте, перемогти ще двічі виявилося непідйомним завданням для "Нью-Йорка".

Як наслідок, "Тампа-Бей" втретє поспіль гратиме у фіналі Кубка Стенлі. Попередні два виходи завершилися тріумфом флоридців. Старт серії призначений на 16 червня.

Нагадаємо, що "Колорадо" став фіналістом Кубка Стенлі від Західної конференції.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.