Неділя, 6 Жовтня, 2024

В Одесі та області зберігається висока загроза нанесення російськими військами чергових ракетних ударів. Нинішня ніч пройшла під звуки сигналів повітряної тривоги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

"Ніч в Одесі та області пройшла неспокійно. Ворог постійно намагається погрожувати нам нанесенням ракетних ударів та інтенсивністю проведення повітряної розвідки. Сигнали тривоги звучать вже понад добу. Будь ласка, бережіть себе і своїх близьких!" – йдеться в ранковому зверненні.

Так, Братчук закликає одеситів не нехтувати сигналами повітряної тривоги, пам'ятати про правила безпеки.

Спікер ОВА зазначив, що українські сили протиповітряної оборони продовжують роботу із захисту неба регіону.

Також Братчук розповів, що ворог намагається посилювати інформаційно-психологічний тиск на жителів Одеси, поширює фейки та дезінформацію. Так, він просить одеситів не піддаватися на провокації, і нагадав про продовжену комендантську годину в області, яка триватиме з 22:00 неділі, 8 травня, до 05:00 ранку вівторка, 10 травня. У цей період забороняється перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Раніше повідомлялося, що війська РФ 7 травня завдали по Одесі та області 10 ударів крилатими ракетами. Були попадання в будівлю меблевого підприємства, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені житлові багатоповерхівки, з'явилися нові руйнування на території Одеського аеропорту.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.