Понеділок, 21 Жовтня, 2024

Нещодавно "Укрзалізниця" запустила продаж квитків на дитячу залізницю в Києві через чат-боти у Viber і Telegram.
Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця" у Telegram.
Як купити квитки на дитячу залізницю в Києві онлайн
Згідно з інформацією УЗ, тепер пасажири можуть зручно придбати квитки для поїздки на Київській дитячій залізниці (зокрема на "Столичний" експрес) онлайн через чат-боти:
у Viber у Telegram
Уточнюється, що продаж квитків стартує за 20 днів до дати поїздки.
Крім того, тепер у пасажирів є можливість придбати квитки для групових поїздок – до 20 людей за одне звернення. Це значно спрощує організацію шкільних екскурсій, дитячих свят або сімейних подорожей.
"Заходьте, тестуйте, купуйте квитки – та подорожуйте разом зі своїми дітьми нашою дитячою залізницею", – наголосили в УЗ.

Насамкінець у компанії повідомили, що вже працюють над тим, щоб додати до чат-бота продаж квитків на інші регіональні дитячі залізниці:
у Львові у Рівному у Дніпрі
Як купувати інші квитки УЗ
Нагадаємо, в цілому купити квитки на потяги УЗ можна "фізично" – в касах на залізничних вокзалах, а також віддалено – онлайн.
У серпні 2022 року для більшої зручності пасажирів було також запущено спеціальний додаток Ukrainska Zaliznytsia, доступний для всіх користувачів на AppStore та Google Play Market.
У травні 2024 року стало відомо, що АТ "Укрзалізниця" запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків на будь-який поїзд. Оновлений продукт було запущено, зокрема, для пасажирів, які звикли купувати квитки через сайт.
У веб-версії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через "Дія.Підпис".
У прес-службі компанії уточнили, що новий сайт "Укрзалізниці" було запущено у бета-режимі. Тож перехід зі старого сайту здійснювався поступово – для комфорту всіх користувачів.