Понеділок, 7 Жовтня, 2024

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський цього тижня працюватиме з партнерами щодо плану перемоги. До цього також підключать Міноборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву українського президента Володимира Зеленського.

Як розповів президент, він сьогодні говорив з Сирським щодо фронту. Зокрема, Сирський доповів про ситуацію на Покровськрму, Курахівському та Лиманському напрямках.

"Говорив із Головкомом Сирським. Була доповідь по поточній ситуації на фронті. Покровський напрямок, Курахівський, Лиманський. Головком разом з іншими військовими, із представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватиме з нашими партнерами щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових", – розповів Зеленський.

Водночас він зазначив, що відправив начальника Генштабу Анатолія Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Ольгу Стефанішину у Вашингтон.

Нагадаємо, раніше президент Зеленський заявляв, що в рамках візиту до США на зустрічах з колегою Джо Байденом та кандидатами в президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом представить власний план перемоги України, який тісно пов'язаний з військовою допомогою з боку Штатів.

Пізніше також стало відомо, що план перемоги представлять українцям, хоча деякі деталі все ж лишаться закритими.

Нещодавно Зеленський також прокоментував план перемоги та пояснив, як він посилить позицію України.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.