Понеділок, 30 Вересня, 2024

У четвер, 27 квітня, російські військові обстріляли територію Сумської області з РСЗВ "Град". Внаслідок ворожої атаки було поранено чоловіка.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генерального прокурора.

"27 квітня 2023 року ворог о 4:00 скинув 2 авіабомби на один із навчальних закладів Середино-Будської міської ради. Зруйновано комп’ютерний клас, кабінет фізики та бібліотеку, відбувся обвал другого поверху", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було знищено спортивний майданчик. Крім того, пошкоджено 2 житлові будинки.

26 квітня 2023 року близько 11:15 окупанти з території російської федерації з гелікоптера запустили 4 некеровані авіаційні ракети по околицях м. Середино-Буда. Внаслідок авіаудару пошкоджено чотири приватні житлові будинки та комунікації побутового газопостачання.

"Зранку окупанти обстріляли територію Середино-Будської громади з реактивної системи залпового вогню "Град". Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки. 72-річний цивільний чоловік отримав поранення", – пояснили у прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни

Нагадаємо, що російські війська вночі та зранку десять разів обстріляли прикордоння Сумської області. Ворог атакував з літаків, мінометів та артилерії, зафіксовано 52 "прильоти".

Додамо, що сьогодні вночі війська РФ обстріляли Миколаїв ракетами "Калібр". Відомо щонайменше про одного загиблого та 23 поранених, серед яких дитина.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.