Субота, 5 Жовтня, 2024

У неділю, 9 квітня, російські окупанти знову вдарили по прикордонних районах Харьківської області. Зокрема, Чугуївській район зазнав атак з мінометів, а Куп'янськ – з РСЗВ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram глави Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Сьогодні під мінометним обстрілом перебувало с. Караїчне Чугуївського району. Отримав серйозні травми цивільний чоловік приблизно 30 років", – розповів він, додавши, що його госпіталізовано у важкому стані і лікарі борються за його життя.

Також, за словами очільника регіону, під ворожим вогнем сьогодні було і м. Куп‘янськ.

"Окупанти з РСЗВ обстрілювали житлові будинки та приватні території", – додав Синєгубов.

Як повідомлялося, минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Зокрема, у Харківському районі було завдано ракетного удару з використанням Х-59.

Нагадаємо, у суботу, 8 квітня, російські військові обстріляли селище Великий Бурлук у Харківській області, а під час атаки Куп'янського району загинули двоє людей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].