Четвер, 3 Жовтня, 2024

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області продовжує відновлення автошляхів на пріоритетних напрямках руху.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Чернігівської ОДА у Facebook.

Так, на трасі Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин продовжується будівництво тимчасового об’їзду через один із зруйнованих мостів у Ніжинському районі.

"Сьогодні тут вкладали щебінь. На інших ділянках цієї ж траси пневмоструменевим методом відремонтували 20 кв. метрів покриття та проводили фрезерування для подальшого ремонту", – розповіли в ОДА.

Також триває ремонт автошляхах Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів, Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч, М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, Т-25-35 Козелець – Остер – Карпилівка – Сорокошичі.

На різних ділянках дороги М-01 Київ – Чернігів встановлюють нові бар’єрні огородження, фрезерують покриття та проводять земляні роботи.

У Чернігові, за інформацією ОДА, газовики продовжують роботи з відновлення газопостачання у мікрорайоні Бобровиці, де через руйнування газорегулювального пункту 800 абонентів залишаються без газопостачання.

Як відомо, раніше в "Укравтодорі" повідомили, що у результаті бойових дій на Чернігівщині пошкоджено 626 км доріг державного значення (21% мережі державних трас).