Субота, 5 Жовтня, 2024

Доволі швидко керівництво львівського "Руха" визначилося зі спадкоємцем Леоніда Кучука на посаді головного тренера. Новим керманичем команди став Віталій Пономарьов.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт клубу.

48-річний фахівець – головний тренер "Руха". Досі він працював із командою U-19 львів'ян.

Пономарьов пішов на підвищення після відставки Кучука. Новий керманич "Руха" вже визначився з тренерським штабом у першій команді. До нього ввійшли Іван Шуга, Віталій Романюк, Андрій Радь і Мар'ян Шевчук. Юнацькою командою замість Пономарьова керуватиме Михайло Дячук-Ставицький.

У футболі головний тренер "Руха" розпочинав із ролі арбітра. Він був лайнсменом на рівні УПЛ і Першої ліги. Пономарьов-тренер почав кар'єру зі СДЮШОР "Карпати", а в 2016-2020 рр. працював із аматорським "Миколаєвом". Натомість "Рух" U-19 очолив у сезоні 2020/21.

Пономарьов у минулому сезоні привів львів'ян до титулу в Чемпіонаті юнацьких команд. У нинішньому ж сезоні команда U-19 іде в лідерах першості, а в Юнацькій лізі УЄФА сенсаційно дійшла до 1/8 фіналу. На шляху до цієї стадії львів'яни вибили польський "Заглембє", турецький "Галатасарай" та міланський "Інтер".

До слова, напередодні "Львів" призначив Безсмертного головним тренером замість Дулуба.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.