П’ятниця, 4 Жовтня, 2024

Росія не отримала належного покарання за військові злочини у Сирії. Почуття безкарності стало однією із причин нинішньої агресії кремля в Україні.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

Росія не отримала серйозного покарання за скоєння злочинів у Сирії, це стало однією із причин подальших агресивних дій Росії, зазначив президент.

"Народ Сирії не отримав належного міжнародного захисту, і це дало відчуття безкарності кремля та його спільників. Міста Сирії російські бомби руйнували так само, як і наші українські міста. Саме у цій безкарності – значна частина нинішньої агресивності кремля", – сказав Володимир Зеленський.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо застосування нових санкцій. До списку обмежень потрапив лідер Сирії Башар Асад, який нещодавно заявив про підтримку Росії у війні.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що Українські санкції – це частина глобального тиску на Росію.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].