П’ятниця, 4 Жовтня, 2024

Поліцейським довелося екстрено зупиняти поїзд, аби затримати злодія.

16 березня о 16:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізований 36-річний чоловік з ножовим пораненням.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам’янського РУП.

Поліцейські провели ряд першочергових слідчих дій та встановили, що потерпілого намагався вбити один із пасажирів потяга. Як з’ясували правоохоронці, у вагоні між чоловіками виник словесний конфлікт, який продовжився на станції П’ятихатки.

Потерпілий вийшов з вагона, коли його наздогнав інший учасник конфлікту та декілька разів вдарив ножем у серце. Після нападу чоловік заскочив у потяг та намагався заховатися, переходячи з вагона у вагон. Поліцейським довелося екстрено зупиняти потяг, аби затримати нападника. Допомогли правоохоронцям співробітники залізниці, які заблокували двері, аби підозрюваний не міг втекти. Фігуранта затримали – ним виявився 36-річний чоловік. Після огляду поїзду в одному з вагонів правоохоронці знайшли знаряддя злочину.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.