П’ятниця, 4 Жовтня, 2024

В уряді КНДР заявили, що близько 800 тисяч осіб нібито зголосилися вступити або повторно зарахуватися до збройних сил країни для боротьби проти Сполучених Штатів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Rodong Sinmun.

Заява КНДР була зроблена після того, як країна в четвер в черговий раз запустила свою міжконтинентальну балістичну ракету "Хвасон-17" у відповідь на військові навчання США і Південної Кореї.

Північна Корея запустила міжконтинентальну балістичну ракету в море між Корейським півостровом і Японією у четвер, за кілька годин до того, як президент Південної Кореї вилетів до Токіо на саміт, на якому обговорювалися способи протидії ядерним загрозам КНДР.

Раніше повідомлялося, що Північна Корея в четвер, 16 березня, здійснила черговий ракетний запуск у напрямку акваторії Східного моря.

Також нагадаємо, 14 березня КНДР запустила дві балістичні ракети малої дальності у бік Японського моря.

Крім того, що 12 березня Північна Корея запустила невстановлену ракету з підводного човна неподалік міста Сінпо, нібито протестуючи проти навчань США та Південної Кореї.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].