Середа, 2 Жовтня, 2024

В Київ заявився російський режисер, який набирає дітей для зйомок фільму про дітей-сиріт з Бахмуту. Проходитимуть вони найближчими днями під Києвом, от тільки батьки акторів не знають, хто ініціатор зйомок…

Про це розповіла українська режисерка Ірина Цілик у Facebook.

Що відомо про скандал

Режисера звати Алєксандр Молочніков і він планує знімати свій ігровий короткий метр про дітей з Бахмута 16-18 березня. Він разом з оператором уже в Україні, намагається швидко зібрати українську команду та провести зйомки в реальній локації – зруйнованому домі.

"От тільки інформація про те, що режисер – росіянин, чомусь переважно приховується від потенційних учасників. Колеги, будьте обережні!" – пише Ірина Цілик.

Хто такий Молочніков

30-річний "митець" ще минулого року знімав кіно у Росії, а тепер живе в Нью-Йорку і має американський паспорт.

Олександр Молочніков (фото: росЗМІ)

Ще 2022-го він зняв веб-серіал російського виробництва "Монастырь". Прем'єра міні-серіалу відбулася наприкінці минулого року…

Цікаво, що цей горе-режисер заявляє вголос, що має підтримку Офісу президента України і отримав прес-карти для себе та оператора. Але ця інформація не підтверджена – лише зі слів самого Молочнікова українському художнику-постановникові Івану Левченку, якого він вербував на зйомки цього самого фільму про Бахмут.

Раніше ми писали, що блогерка з Рівного потрапила в скандал з донатами для ЗСУ.

Також читайте, що скандальна блогерка Манекен вибачилася та сказала, чий Крим.