Четвер, 17 Жовтня, 2024

Віцепрезидентка Камала Гарріс заявила, що її можливе президентство не буде "продовженням" президентства Джо Байдена. Ця заява прозвучала після того, як раніше вона уникала відповідей на запитання про те, що б вона змінила в адміністрації Байдена. Про це повідомляє Fox News.
Гарріс зазначила, що внесе "свіжі ідеї" і свій особистий досвід, підкресливши, що її президентство відрізнятиметься від поточної адміністрації.
"Моє президентство не буде продовженням президентства Джо Байдена, і, як і кожен новий президент, який приходить до влади, я внесу свій життєвий досвід, свій професійний досвід, а також свіжі та нові ідеї. Я представляю нове покоління лідерів", – заявила вона.

Гарріс додала, що вона представляє нове покоління лідерів, яке відрізняється від тих, хто вже давно працює у Вашингтоні.

Під час інтерв'ю журналіст Брет Баєр нагадав їй про гасло її кампанії, що говорить про "новий шлях уперед" і пропозицію "перегорнути сторінку", і запитав, від чого саме Гарріс має намір відійти, з огляду на те, що вона вже три з половиною роки обіймає посаду віцепрезидента. Гарріс відповіла, що йдеться про необхідність подолати поляризуючу риторику, яка посилилася за останнє десятиліття, включно з роками президентства Дональда Трампа.
На запитання Байєра про те, чому більшість американців вважають, що США рухаються в неправильному напрямку, попри її роботу в адміністрації, Гарріс знову зосередилася на критиці Дональда Трампа.
Прессекретарка кампанії Трампа Каролін Лівітт розкритикувала інтерв'ю, назвавши його "катастрофою поїзда", стверджуючи, що Гарріс не дала прямих відповідей на запитання.
Вибори президента у США
Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. За посаду глави американської держави борються колишній президент США Дональд Трамп та віцепрезидент Камала Харріс.
Згідно з останніми загальнонаціональними опитуваннями, у президентських перегонах, як і раніше, немає явного лідера: за віцепрезидента Камалу Харріс виступають 50% виборців, а Трампа – 49%.