Середа, 2 Жовтня, 2024

У "Дії" запустили нову послугу е-Підприємець, яка об'єднує 10 інших і полегшує відкриття власної справи.
Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.
"Не потрібно більше витрачати від кількох днів до місяця, щоб обійти всі установи, а потім чекати відповідей, щоб відкрити власну справу. Тепер одна заява через Дію — і все готово", – йдеться у повідомленні.

е-Підприємець обʼєднує 10 послуг:
державна реєстрація ФОП; державна реєстрація змін до відомостей про ФОП, що містяться в ЄДР; державна реєстрація потужностей операторів ринку харчових продуктів; подання вакансій; державної реєстрації створення товариства з обмеженою відповідальністю на підставі модельного статуту; державної реєстрації переходу товариства з обмеженою відповідальністю на діяльність на підставі модельного статуту реєстрація/перехід на спрощену систему оподаткування; реєстрація платником податку на додану вартість; реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки; відкриття банківського рахунку.
е-Підприємець може сам запропонувати набори послуг за найпопулярнішими видами малого бізнесу — для кафе, салонів краси, точок продажу, ІТ, а детальний опитувальник уточнить ці набори. Далі користувач сам вибере, що йому потрібно.
Сервісом можуть користуватись майбутні підприємці, а діючий бізнес може отримати додаткові послуги. Витяги, декларації й результати надання послуг в Дії.