Неділя, 29 Вересня, 2024

Російські війська сьогодні, 26 березня, завдали ракетного удару гуртожитку в Харкові. Унаслідок цього постраждав чоловік.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника начальника ГУНП у Харківській області Сергія Болвінова.

За словами поліцейського, росіяни вдарили по місту ракетою Х-35У.

Окупанти влучили в гуртожиток спортивного коледжу. Після потужного вибуху зруйновано дах і перекриття між верхніми поверхами.

Фото: Наслідки удару (facebook.com)

"Постраждала одна людина, вона цивільна – жодного військового або військової техніки на місці влучання не було", – написав Болвінов.

Поліція вже вилучила уламки цієї ракети і документує всі докази воєнного злочину росіян.

Обстріли Харкова

Після опівночі 23 березня російські війська влаштували чергову атаку по Україні, використавши дрони-камікадзе. Зокрема, повідомлялося про три вибухи у Харкові. Під повторний обстріл у Харкові 23 березня потрапили і працівники екстрених служб. Спочатку повідомлялося, що поранення отримали поліцейський та рятувальник.

Пізніше стало відомо про "приліт" в одну з комунальних установ, поранення отримав і цивільний чоловік. Загалом постраждали четверо людей – двоє рятувальників, поліцейський і цивільний.

Також у Харкові 20 березня пролунав вибух. Пізніше з'ясувалося, що окупанти вкотре вдарили по одному із районів. Пізніше стало відомо про попадання в Холодногірському районі, постраждалих і сильну пожежу. Через обстріл Харкова 20 березня повідомлялося про трьох загиблих та п'ятьох поранених. Окупанти вдарили по друкарні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.