Понеділок, 30 Вересня, 2024

Наступне очне засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" заплановане на 19 березня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Військово-повітряних сил (ВПС) Сполучених Штатів Америки (США) в Європі в коментарі "Радіо свободі".

"Міністр оборони США Ллойд Остін планує провести особисту зустріч Контактної групи з питань оборони України на авіабазі Рамштайн, Німеччина, 19 березня 2024 року", – пише пресслужба.

Зазначається, що Остін запросив на засідання міністрів оборони, а також старших військових посадових осіб, аби обговорити війну на території України, а також проблеми безпеки, з якими стикають союзники й партнери США.

Зустріч у форматі "Рамштайн"

Зустріч у форматі "Рамштайн" є серією дипломатичних зустрічей міністрів оборони десятків країн світу. Метою засідань є синхронізація, а також прискорення надання військової допомоги України на тлі її протистояння російській агресії. Зокрема порушуються питання підтримки нашої країни після завершення війни.

Дев'ятнадцяте засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" відбулося 19 лютого. Це було перше засідання за участі нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Про результати останнього засідання можна дізнатись за посиланням.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.