П’ятниця, 4 Жовтня, 2024

Криптовалюта як частина повсякденного життя: Trustee Plus запустив платіжну криптокартку
"Гроші нового покоління" – таке визначення все частіше цілком справедливо застосовується до криптовалют. Доступність, анонімність, прозорість та насамперед швидкість і ціна транзакцій – саме ті переваги, що роблять їх надзвичайно привабливими в очах користувачів.
Десятки компаній на ринку надають ті чи інші можливості для роботи з криптовалютою, але донині вона так і не використовувалася як платіжний засіб нарівні з фіатними грошима. Сьогодні Trustee Plus "змінив хід гри" та створив інноваційну криптокартку, яка в користуванні нічим не відрізняється від банківської, а під час розрахунку криптовалюта з балансу користувача автоматично конвертується у місцеву валюту.
Оплата ранкової кави, онлайн-підписок, повного бака пального, замовлення доставки або таксі – не проблема для криптокартки, адже вона є зручним та безпечним платіжним рішенням для щоденних потреб.
Як отримати та скористатися криптокарткою від Trustee Plus:
1. Завантажити застосунок Trustee Plus.
2. Пройти верифікацію зручним для вас способом. Найшвидше це можна зробити за допомогою Дії.
3. За лічені хвилини картка зʼявиться в застосунку. У меню необхідно обрати криптовалюту з вашого гаманця, яка при оплаті конвертуватиметься у базову валюту картки – євро.
4. Використовуючи покрокову інструкцію, прив'язати її до Apple Pay або Google Pay.
Одразу після цього користувачам відкривається можливість оплати покупок криптою у понад 60 мільйонах торгових точок по всьому світу, а також державних та комунальних послуг.
Що відомо про основні комісії:
• обслуговування картки – 0%;
• поповнення і перекази криптовалют – 0%;
• конвертація криптовалюти – 0,5%.
Картки, активовані до 5-го серпня будуть випущені безкоштовно, а надалі їх вартість складатиме 10€.
"Я відчуваю неймовірне піднесення ірадість, тому що впевнений, що саме зараз ми з вами робимо перший суттєвий крок у світ нових фінансових можливостей. Ми зробили все для того, щоб кожен міг використовувати криптовалюти для щоденних оплат. Перша 1000 користувачів вже активувала свої криптокартки в застосунку Trustee Plus. Впевнений, що найближчими годинами ця цифра збільшиться в 10 разів." – Вадим Груша, засновник та СЕО компанії Trustee.

Довідка:
Trustee – це ліцензований постачальник послуг в сфері цифрових активів.
Компанія має багаторічний досвід у IT та блокчейн розробці, у 2019 вона випустила свій перший застосунок Trustee Wallet, котрий зараз нараховує більше мільйона користувачів. Головний R&D офіс компанії знаходиться у Вінниці.