Субота, 5 Жовтня, 2024

Російські військові влаштували черговий обстріл Херсона у вівторок, 11 липня, поціливши в гуманітарний штаб. Мінімум двох людей поранено, а РФ продовжує обстрілювати місто.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Херсонської ОВА Олександра Прокудіна в Telegram.

"На цю хвилину відомо про влучання в гуманітарний штаб та щонайменше пʼять житлових будинків. У місцях обстрілів сталися пожежі", – розповів він.

За словами Прокудіна, на місцях працюють рятувальники та медики.

"Попередньо, двоє людей дістали поранення, один з них знаходиться в тяжкому стані", – підкреслив він, додавши, що обстріли міста тривають і на вулицю виходити не варто.

Обстріл Херсона

Якийсь час до цього голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін попередив, що найближчим часом російські війська можуть влаштувати обстріл залізничного вокзалу в Херсоні. Він попросив не виходити з дому без вагомих причин.

Зазначимо, що Росія не вперше обстрілює гуманітарні штаби в Україні, знаючи, що там можуть бути люди. Так, наприклад, буквально 10 липня, в Оріхові Запорізької області загарбники скинули дві керовані авіаційні бомби на місце, де роздавали гумдопомогу. Семеро людей загинули, 13 отримали поранення.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.