Четвер, 3 Жовтня, 2024

У Києві пролунав сильний вибух сьогодні вночі, 22 червня. В результаті сильно пошкоджено багатоповерховий будинок, у ньому почалася пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram КМВА.

"Попередньо через витік газу стався вибух у багатоповерховому житловому будинку на двох поверхах, спалах на площі 150 квадратних метрів. Пожежа ліквідується. Проводиться пошук людей", – йдеться у повідомленні КМВА.

У ДСНС повідомили про одного постраждалого внаслідок вибуху газу

"Сьогодні о 03:32 Служба порятунку 101 отримала інформацію про вибух та пожежу на вул. Андрія Малишка, 33. У 16-поверховому житловому будинку ймовірно стався вибух газу, внаслідок чого є руйнування на 7, 8 поверхах. Станом на 04:20 врятовано одну людину, і ще одна людина постраждала", – йдеться у повідомленні ДСНС.

Повідомляється, що наразі рятувальники продовжують працювати на місці, площа займання становить 250 кв. м.

У ДСНС опублікували фото з місця події

На місці події від ДСНС задіяно 50 осіб та 12 одиниць техніки.

Врятовано 18 людей, ще двох госпіталізували

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок вибуху горить 16-ти поверховий будинок. На місці працюють всі фахівці, причини вибуху встановлюють.

"Наразі врятували 18 мешканців. З усіх неушкоджених приміщень людей евакуювали. Двох постраждалих госпіталізовано", – йдеться у повідомленні.

У пошкодженому будинку вибухом знищено 4 квартири

За даними ДСНС, внаслідок вибуху газу в 16-поверхівці зруйновано 4 і пошкоджено 6 квартир. Врятовано 18 людей. До ліквідації наслідків залучено 70 осіб та 13 одиниць техніки. На місці працюють психологи ДСНС.

Пожежу у будинку після вибуху локалізовано

За даними ДСНС, о 05:45 пожежу на місці вибуху було локалізовано. До ліквідації наслідків залучено 70 рятувальників та 13 одиниць техніки. На місці працюють 3 психологи ДСНС, які надали допомогу 5 мешканцям.

Нагадаємо, що вчора в 5-му окрузі Парижа пролунав гучний вибух. За попередніми даними, стався витік газу в одному з будинків. Під завалами опинилися десятки людей.

За останніми даними, поранення отримали щонайменше 37 людей. З поранених 4 людей перебувають у критичному стані. Розбір завалів продовжується досі. Спочаткумісцеві жителі повідомили про пожежу у кількох будинках .

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram .