Четвер, 3 Жовтня, 2024

Номінально домашнім поєдинком проти збірної Мальти національна команда України завершить червневий цикл у кваліфікаційному турнірі перед чемпіонатом Європи 2024 року.

Останні новини та короткий анонс поєдинку – в матеріалі РБК-Україна.

Україна – Мальта

19 червня, 19:00, Трнава, Стадіон Антона Малатінского, трансляція на "Суспільне" (регіональні канали) та MEGOGO

Після непростої перемоги над македонцями "синьо-жовті" матимуть справу з головним аутсайдером групи. Перший домашній поєдинок у відборі підопічні Сергія Реброва проведуть на словацькій землі. Туди з трьома поразками в пасиві прибули середземноморські "лицарі".

Мальтійців звикли сприймати за справного постачальника очок для решти команд. Однак, реальність давно інша. Так, острів'яни "влетіли" Англії (0:4) минулої п'ятниці, але зі збірними Італії та Північної Македонії навесні геть не виглядали хлопчиками для побиття.

Отже, і збірній України буде з Мальтою нелегко. Проте, "синьо-жовті" вже отримали щеплення від недооцінки слабших на папері суперників. Допоможе й анонсована Ребровим ротація. Чимало виконавців головної команди прагнуть довести новому штабу профпридатність.

"Завтра гратимуть ті, хто на даний момент готовий грати. Я не розділяю підопічних на гравців молодіжної чи національної збірної. Мабуть, завтра ви побачите інший склад. Але ми маємо робити ротацію, оскільки проводимо третій поєдинок. Вона точно буде", – заявив напередодні керманич збірної.

Орієнтовні склади на матч Україна – Мальта

Україна: Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Соболь – Сидорчук, Маліновський – Зубков, Циганков, Мудрик – Ванат

Мальта: Бонелло – Апап, Борг, Мускат – Мбонг, Крістенсен, Гіллом'є, Теума, Аттар – Сатаріано, Джонс

Прогноз РБК-Україна Sport – 4:0

"Синьо-жовті" спробують максимально проявити власний атакувальний потенціал. Вочевидь, збірна України намагатиметься вирішити питання щодо переможця зустрічі ще до перерви. У другій же половині нові виконавці з лави запасних цілком можуть підтримати заспів і довести рахунок до непристойного. У такому квінтеті команд кожен забитий м'яч може стати вирішальним на фініші.

До слова, раніше відомі букмекери склали сітку коефіцієнтів на поєдинок України та Мальти.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.