Четвер, 3 Жовтня, 2024

Планова істерія була закладена у росіян із самого початку повномасштабного вторгнення. Тому їх істерика є очевидно, оскільки все йде за планом, який не знає ворог.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речницю Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Як окупанти люблять повторювати: "все іде за планом". Просто вони не весь план знають", – каже Гуменюк.

Також вона розповіла про роботу українських військових, а саме 406-ї артилерійській бригаді, якій, зокрема, вчора під час вечірнього звернення подякував президент Володимир Зеленський.

"В умовах контрбатарейної протидії потужну роботу виконують саме артилерійські підрозділи. Зокрема, 406-ї та 63-ї бригади, які працюють на півдні. За минулу добу у них був дуже потужний результат: було знищено понад 50 рашистів, понад 10 одиниць техніки", – розповіла Гуменюк.

За її словами, потужність полягає у тому, що українські бійці нищили ту техніку, якою ворог намагається обстрілювати Херсон та прилеглі населені пункти.

Окупанти панікують в очікуванні контрнаступу ЗСУ

Нагадаємо, раніше в ОК "Південь" розповіли, що російські окупанти перебувають у паніці перед контрнаступом ЗСУ, Вони не розуміють звідки очікувати основного удару, тому розпорошують зусилля на кілька напрямків.

Додамо, раніше президент Володимир Зеленський зазначав, що росіяни вже змінили тактику і думають про оборону окупованих територій. Українські сили натомість хочуть перехопити ініціативу, що вже свідчить про іншу хвилю війни.

Тим часом, за даними ЗМІ, війська РФ в очікуванні контрнаступу ЗСУ активно окопуються та укріплюються на окупованих територіях України. Де найбільш укріпленими районами, можуть бути Запорізька область та "ворота" до Криму.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.