Понеділок, 30 Вересня, 2024

У Дніпрі відкрилася мережа закладів фаст-фуду МакДональдз. 24 лютого 2022 року ресторани зачинилися та повернулися в місто лише зараз.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Що відомо про відкриття МакДональдз у Дніпрі

У пабліках розповсюдилися відео черг у заклади швидкого харчування. При цьому повідомляється, що свої двері відчинили не всі з них. Наразі невідомо, за якими саме адресами запрацювали ресторани.

Крім того, з'явилися ціни в МакДональдз у Дніпрі. Вони не відрізняються від вартості по Україні. Наприклад, БігМак меню можна взяти за 172 гривні, а Біг Тейсті меню – 229 гривень.

Варто зауважити, що наразі в меню є не всі позиції загального меню. Поки відвідувачі не можуть замовити Роял Чизбургер та Дабл Роял Чизбургер меню.

Раніше компанія заявляла про повернення до Дніпра наприкінці квітня.

Скриншот: twitter.com

Як працюють МакДональдз під час війни

У разі оголошення повітряної тривоги команда закладу завершує роботу, закриває ресторан і закликає відвідувачів пройти в найближче укриття.

Після завершення тривоги або відновлення подачі електроенергії працівникам знадобиться певний час, щоб налаштувати обладнання та підготуватися до відкриття.

"Наші заклади можуть відкриватися пізніше, ніж зазвичай, для виконання складніших робіт, пов’язаних з обслуговуванням обладнання та генеральним прибиранням закладу", – вказується на сайті МакДональдзу.

Раніше ми розповідали, як працюють заклади Макдональдз в Одесі.

Читайте також, за якими адресами в Києві працюють ресторани популярної мережі.