Четвер, 3 Жовтня, 2024

Вчора увечері, 16 квітня, російські окупанти знову обстріляли Запоріжжя. Атаковані приватні будинки в одному із дачних кооперативів міста.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва.

"У вечір Великодня кляті рашисти повторно вдарили по Запоріжжю", – розповів він.

За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджено будинки садового кооперативу – вилетіли шибки, пошкоджено фасади, дахи, паркани.

"На щастя, люди не постраждали", – додав він.

Як розповів очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко, протягом минулої доби ворог здійснив 56 обстрілів по 16 мирних населених пунктах Запорізької області:

46 артилерійські удари;
4 авіаційні;
4 із застосуванням БПЛА;
2 атаки з РСЗВ.

"У Преображенці постраждав 61-річний чоловік, якого вже доставлено до лікарні", – додав очільник регіону.

Як повідомлялося, увечері 16 квітня військові РФ в черговий раз обстріляли території Запорізької області. Під обстрілом опинилися дачні будинки, вибиті шибки, розбиті фасади, машини. До цього у Запоріжжі пролунали вибухи під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, у ніч на 16 квітня російські війська обстріляли Запоріжжя та область. У місті Камишеваха внаслідок атаки зруйновано церкву.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].