Четвер, 3 Жовтня, 2024

У середині квітня українці можуть відчути погіршення самопочуття або зміни настрою, і все через вплив магнітної бурі. Однак якщо до цього підготуватися, то можна й зовсім не відчути наслідків.

Коли відбудеться явище та як полегшити цей період для себе – читайте нижче в матеріалі Styler.

Коли чекати на магнітну бурю

Сонячні спалахи відбуваються щомісяця та є різними за своєю силою. У квітні магнітна буря припадає якраз на святкування Великодня, тобто 16-17 квітня.

Вона триватиме всього два дні, а її сила становитиме 4 бали з 10. Таку магнітну бурю класифікують як середню за потужністю.

Скриншот: gismeteo.ua

Що таке магнітна буря

Це пошкодження магнітного поля Землі, які викликають спалахи на Сонці. Зміни в магнітному полі люди часто відчувають на собі через сфери здоров'я та навіть мобільного зв'язку!

Є ті, хто дуже чутливі до подібних змін у магнітному полі та відчувають найменші коливання.

Як допомогти собі під час бур

Вплив магнітних бур проявляється в усіх індивідуально. Дехто може дуже страждати протягом коливань магнітного поля, а хтось почувається, як і раніше. Проте рекомендації самодопомоги універсальні для всіх.

Насамперед потурбуйтеся про правильний сон. Лікарі радять лягати спати за годину до півночі та вставати без будильника.

Не забувайте також про рух: ходіть пішки, плавайте, займайтеся гімнастикою. При цьому не треба надто виснажувати себе в спортзалах різними силовими навантаженнями.

Якщо у вас болить голова, краще відмовтеся від кави та чаю, які містять кофеїн і створюють для організму додатковий стрес. Натомість надайте перевагу трав'яним чаям.

Раніше ми розповідали, як зрозуміти, що голова болить саме від кави.

Читайте також, чому ви весь час почуваєтеся втомленими та знесиленими.