Четвер, 3 Жовтня, 2024

У п'ятницю, 14 квітня, російські військові обстріляли Краматорськ та Костянтинівку у Донецькій області. Внаслідок атаки постраждали багатоповерхові будинки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Краматорської міської ради.

"Росія обстріляла Краматорськ. Руйнувань зазнав гаражний кооператив, пошкоджено скління закладу освіти та кількох багатоквартирних будинків", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що постраждалих внаслідок атаки окупантів нема.

"Суспільне" повідомило, що окупанти також обстріляли Костянтинівку.

"Тип ракети встановлюється. Травмованих та загиблих немає. Пошкоджені дві не житлові будівлі", – сказав начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Олексій Рослов.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 14 квітня, російські військові обстріляли житлові квартали Слов'янська у Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки загинула одна людина.

До цього повідомлялось, що російські війська минулої ночі вдарили по Слов'янську Донецької області з С-300. Постраждала цивільна інфраструктура.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].