Субота, 5 Жовтня, 2024

В останній день березня міська рада Камʼянського збереться на сесію. Пленарне засідання ХХХІ сесії відбудеться 31 березня о 9:00.

Про це повідомляється на сайті КМР.

У порядку денному – 91 питання. Це: зміни до бюджету Кам’янської громади; до програм розвитку житлового господарства, благоустрою, соціального захисту населення, підтримки ОСББ, ЖБК та обслуговуючих кооперативів; до комплексної програми «Здоров’я населення», до програми розвитку КУ «Притулок для тварин», до регламенту виконавчих органів КМР.

Серед інших питань, які будуть розглянуті на сесії – затвердження базової мережі закладів культури Кам’янської громади, надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність музею за адресою: вул. Ігнатія Ясюковича, 17;  створення КП «Спорт-Сервіс», доповнення переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Кам’янського, комплексною послугою «Я-Ветеран».

Під час пленарного засідання депутати міськради планують розглянути земельні питання, пов’язані з наданням дозволу на викуп земельної ділянки, передачу земельної ділянки у власність чи в користування на умовах оренди, продовження терміну дії договору оренди та вилучення з постійного користування.

Проєкт порядку денного знаходиться за цим посиланням.

З 21 по 27 березня відбуватимуться засідання постійних комісій міської ради:

  • 21 березня, 13:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань розвитку інфраструктури, транспорту та зв’язку
  • 22 березня, 13:00 – засідання постійної комісії міської ради з гуманітарних питань
  • 23 березня, 10:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, бюджету, фінансів та інвестицій
  • 13:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань законності, правової, регуляторної та антикорупційної політики, розвитку підприємництва, депутатської діяльності та етики
  • 24 березня 10:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження
  • 13:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства
  • 27 березня, 10:00 – засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, будівництва, земельних ресурсів та комунальної власності.

Онлайн-трансляції засідань постійних комісій міської ради, пленарного засідання Кам’янської міської ради будуть доступні до перегляду у розділі «Прозоре місто – Онлайн-Кам’янська міська рада» на офіційному сайті Кам’янської міської ради, на офіційному YouTube-каналі Кам’янської міської ради.