Середа, 2 Жовтня, 2024

У Дніпрі лікарі врятували життя зірці світового кікбоксингу. На початку повномасштабного вторгнення хлопець пішов боронити Україну та ледь не загинув у бою з російськими окупантами.

Про це повідом генеральний директор лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко  на своїй Facebook-сторінці.

Ще в 18 років Станіслав став чемпіоном світу серед юніорів по кікбоксінгу. Потім отримав юридичну та економічну освіти, будував плани на подальше життя. Проте війна внесла корективи у долю кожного українця. Коли рашисти почали повномасштабне вторгнення на територію України, хлопець кинув все та поїхав нищити загарбника на передову. Під час виконання бойового завдання на Донбасі він зустрівся зі смертю віч-на-віч.

“Міна розірвала автівку на шматочки. Всі загинули, але Станіслав з відірваною кінцівкою та вирваними шматками плоті на спині виповз з палаючої машини і знепритомнів. В лікарню був доставлений в комі. Сергій Косульников, Валентина Лисничая зробили все можливе, щоб він не помер”, – йдеться в повідомленні.

За останні декілька місяців воїн переніс реанімацію та велику кількість операцій. Він витримав ці випробування. Завдяки роботі дніпровських лікарів та силі свого духу Станіслав покинув стіни медичного закладу і тепер готовий жити далі. Медики проводили пацієнта зі сльозами радості на очах.