Понеділок, 30 Вересня, 2024

Після нічної російської атаки енергетики ДТЕК та НЕК Укренерго спільними зусиллями відновили електропостачання для більшості жителів постраждалих територій. На 13:00 10 березня світло повернули у домівки 19 тисяч родин Дніпропетровської області, що залишилися знеструмленими внаслідок ворожих обстрілів. Попри складну ситуацію з бойовими діями, енергетики продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

Ворог продовжує щодня тероризувати південні території Дніпропетровської області. В результаті нічної атаки в одному з населених пунктів були пошкоджені електромережі ДТЕК та НЕК Укренерго й люди залишилися без світла. Енергетики оперативно проводять ремонти на своєму обладнанні, щоб відновити електропостачання.

За альтернативними схемами фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі повертають світло всім мешканцям, поки триватимуть ремонти на електрооб’єктах НЕК Укренерго. На ранок 10 березня вже заживили понад 19 тисяч родин.

Без електрики наразі залишається 2178  осель. Енергетики ДТЕК та НЕК Укренерго роблять усе можливе для того, аби щоб якомога швидше у людей з’явилось світло. Роботи з відновлення планують завершити протягом наступних 3 годин.