Понеділок, 30 Вересня, 2024

Бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа відбудеться наприкінці літа на Близькому Сході.

Про це розповів інсайдер Майк Коппінджер, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ESPN.

Поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії. Остаточною датою бою обрали 20 серпня.

"Джерела повідомили, що реванш Олександра Усика та Ентоні Джошуа за титули у важкій вазі призначений на 20 серпня у Джидді, Саудівська Аравія. Спочатку бій призначили на 23 липня, але тепер Джошуа отримає орієнтовно додаткові 30 днів для роботи з новим тренером Робертом Гарсією", – заявив інсайдер.

Раніше промоутер Едді Хірн імовірними датами реваншу назвав 13 та 20 серпня. Провести поєдинок у попередню заплановану дату (23 липня) не вдалося через недостатню кількістю часу для реклами бою.

Історія з реваншем Усик – Джошуа триває з часу перемоги українського боксера у вересні 2021-го. Тоді він здолав британця, який колись фактично завершив кар'єру Володимира Кличка, за рішенням суддів і відібрав чотири пояси чемпіона у важкій вазі.

The heavyweight title rematch between Oleksandr Usyk and Anthony Joshua is set for Aug. 20 in Jeddah, Saudi Arabia, sources tell ESPN.

The bout was targeted for July 23, but now Joshua will have nearly 30 more days to work with new trainer Robert Garcia.https://t.co/T9XJSRoh44

— Mike Coppinger (@MikeCoppinger) June 16, 2022

До слова, українець Можаров позбувся контракту в UFC після поразки в дебютному поєдинку.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.