Неділя, 29 Вересня, 2024

У 3-му турі Ліги націй УЄФА збірна України прийме національну команду Вірменії в польській Лодзі.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Вірменія відбудеться в Лодзі 11 червня на стадіоні ЛКС. Початок поєдинку о 16:00 за київським часом.

Фахівці британської контори WIlliam Hill безумовним фаворитом протистояння називають збірну України. На перемогу "синьо-жовтих" можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,18. Імовірність нічиєї оцінили кефом 5,80. Натомість на перемогу приймають ставки з балом 17,00.

Любителі полоскотати нерви можуть закластися на дубль героя двобою з Ірландією Віктора Циганкова. Коефіцієнт на два та більше м'ячі від лідера "Динамо" – 8,00. Перемога української збірної з рахунком 4:0 збільшить потенційний виграш в 9,5 разів.

Тим часом австрійці з Bwin загалом висловили згоду з колегами. Коефіцієнт на перемогу команди Олександра Петракова тут складає 1,21. Трохи більше вірять у шанси Вірменії – кеф 14,50. Вірогідність нічиєї оцінили балом 6,50.

Поціновувачі спеціальних ставок можуть закластися, що перший гол буде в активі Руслана Маліновського з коефіцієнтом 7,00. На вольову перемогу України приймають ставки з кефом 9,50.

На протистояння з вірменами збірна України обрала синій комплект форми. Натомість воротар гратиме в помаранчевому светрі. Закавказька команда вийде на поєдинок у білих футболках, а кіпер – у салатовому комплекті.

Після стартових двох турів обидві збірні мають по 3 очки. Щоправда, вірмени провели два поєдинки, а "синьо-жовті" лише один – із Ірландією на виїзді (1:0).

Нагадаємо, раніше підготували анонс поєдинку України та Вірменії у Лізі націй 2022/23.

До слова, напередодні оцінили претендентів на посаду головного тренера донецького "Шахтаря".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.