Неділя, 6 Жовтня, 2024

У стартовому поєдинку нового розіграшу Ліги націй УЄФА збірна України гостюватиме в національної команди Ірландії.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Ірландія – Україна відбудеться в Дубліні 8 червня на арені "Авіва". Початок поєдинку о 21:45 за київським часом.

Британська контора William Hill визначила ірландців фаворитами протистояння. На їхню перемогу приймають ставки з коефіцієнтом 2,50. Натомість імовірний успіх "синьо-жовтих" оцінили балом 3,00. Навіть нічия виглядає вірогіднішою – кеф 2,90.

Оскільки Олександр Петраков анонсував серйозні кадрові зміни, то ризикнути можна з прізвищами голеадорів. Наприклад, на гол Михайла Мудрика впродовж поєдинку можна "зарядити" з коефіцієнтом 9,00. А перемога "Зеленої армії" з рахунком 2:1 збільшить виграш у 10 разів.

Не надто вірять в подвиг збірної України і австрійці з Bwin. Потенційна перемога команди Петракова оцінюється ідентичним балом – 3,00. Зате на ірландців приймають ставки з коефіцієнтом 2,55. Підсумкова нічия – 3,00.

Натомість на мінімальну перемогу "синьо-жовтих" можна поставити з солідним коефіцієнтом 7,50. А поціновувачі гострих відчуттів можуть закластися на голи від обох команд із підсумковою перемогою Ірландії – кеф 5,75.

На протистояння з ірландцями збірна України обрала жовтий комплект форми. Натомість воротар гратиме в помаранчевому светрі. "Зелена армія" вийде на поєдинок у зелених футболках, а кіпер – у чорному комплекті.

У паралельному матчі групи B1 Ліги націй шотландці зустрінуться зі збірною Вірменії. Переможець квартету підніметься в дивізіон А турніру на новий сезон.

Нагадаємо, що УЄФА призначив бригаду арбітрів зі Словаччини на поєдинок у Дубліні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.