Понеділок, 30 Вересня, 2024

Російські військові обстрілювали населені пункти Сумської області вздовж усього кордону регіону з РФ. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Дмитра Живицкого.

Так, ввечері зафіксовано близько десяти вибухів в одній з громад Глухівського району. Вогонь вівся з території Росії. Також близько 20: 00 по Великописарівській громаді противник зробив шість мінометних пострілів.

Також ввечері з території Росії мали місце артилерійські обстріли з використанням САУ по Білопільщині. По території однієї з громад біля Путивля з території РФ ворог відкривав автоматні черги, а також з декількох артилерійських знарядь.

Масований обстріл з артилерії та стрілецької зброї з території Росії по території Білопільської громади тривав близько пів години. За словами глави ОВА, українські військові відповідали на ворожі дії належним чином. Внаслідок обстрілів області попередньо втрат і постраждалих немає.

Раніше повідомлялося, що у звільнених від російських окупантів районах Сумської області функціонують вже 11 тимчасових переправ, що були зведені замість зруйнованих та пошкоджених мостів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.