Четвер, 3 Жовтня, 2024

Перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров заявив, що жодна з висунутих США умов для проведення переговорів Росії і України неприйнятна. Серед них припинення військових дій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на РІА "Новости".

"Жодна з пропонованих американцями умов для Росії неприйнятна", – заявив Джабаров.

До цього посол Російської Федерації в США Анатолій Антонов стверджував, що Вашингтон нібито підштовхує Москву до переговорів з Україною на умовах капітуляції.

Дипломат озвучив три умови нібито висунутих США: припинення військових дій в рамках "спецоперації" РФ в Україні, відведення російських військ за лінію до 24 лютого 2022 року і "покаяння за скоєне".

Зазначимо, напередодні російський посол заявив, що "капітуляції не буде, ніколи не буде", а всі поставлені президентів РФ Володимиром Путіним завдання будуть виконані в Україні.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав рецепт перемоги над Росією вже у 2022 році. За його словами, для цього потрібні нафтове ембарго, а також постачання танків, літаків і артилерії для України.

Колишній командувач силами США в Європі Бен Ходже вважає, що Російська Федерація розглядає можливість капітуляції у війні проти України. Відповідний висновок можна зробити із заяв російського дипломата про те, що капітуляції Москви не буде.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.