Вівторок, 1 Жовтня, 2024

Українські військові біля острова Зміїний підбили новітнє судно флоту Росії "Всеволод Бобров". За попередньою інформацією, на його борту виникла пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спікера Одеської обласної Військової адміністрації Сергія Бартчука.

"Завдяки діям наших військових моряків загорілося судно тилового забезпечення "Всеволод Бобров" – одне з новітніх в російському флоті",- повідомив Братчук у своєму Telegram-каналі.

За його словами, пошкоджене судно прямує в окупований Росією Севастополь. Ця інформація вимагає підтвердження. Однак те, що його підбили в районі зміїного.

"Сподіваюся, це не остання перемога в районі острова", – додав спікер ОВА.

Нагадаємо, останні кілька днів в районі зміїного активізувалися бойові дії. Противник намагається закріпитися на острові, несучи при цьому значні втрати. Так, 6 травня стало відомо про підбиття українськими військовими російського фрегата "Адмірал Макаров".

Відзначимо, в середині квітня в районі зміїного в результаті ракетної атаки серйозні пошкодження отримав російський крейсер "Москва". Згодом корабель затонув. Російське керівництво не відразу визнало його втрату і досі приховує реальне число загиблих моряків.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.